01/07/2015 17:10:19 Free Membership Login

Leucadia News (NYSE:LUK)

DateTimeSource
Headline
06/22/20157:42AMBWジェフリーズが2015年度第2四半期の財務業績を発表
(ビジネスワイヤ) -- ジェフリーズ・グループは本日、2015年度第2四半期の財務業績を発表しました。 2015年5月31日締め四半期の要点(ベーチェ事業の営業業績を除く調整額を含む)は以下の通りです。 投資銀行部門の純収入は4億400万ドル... More...>>
06/16/20157:49AMBWJefferies meldet Finanzergebnisse des zweiten Quartals 2015
Die Jefferies Group LLC gab heute die Finanzergebnisse des zweiten Geschäftsquartals 2015 bekannt. Höhepunkte des Dreimonatszeitraums zum 31. Mai 2015 mit bereinigten Beträgen unter Ausschluss der dem Bache-Bereich zurechenbaren Betriebsergebnisse: Investmentbanking Nettoumsätze 404 Mio. US-Dollar Nettoumsatz von insgesamt... More...>>
06/16/20157:49AMBWJefferies publie ses résultats financiers pour le deuxième trimestre de l'exercice 2015
Jefferies Group LLC a annoncé aujourd'hui les résultats financiers pour le deuxième trimestre de son exercice 2015. Chiffres clés pour le trimestre clos au 31 mai 2015, avec des montants ajustés excluant les résultats d'exploitation de notre activité Bache : Chiffre d'affaires net Banque d'investissement de 404... More...>>
06/16/20157:46AMBWJefferies Reports Fiscal Second Quarter 2015 Financial Results
Jefferies Group LLC today announced financial results for its fiscal second quarter 2015. Highlights for the three months ended May 31, 2015, with adjusted amounts excluding the operating results of our Bache business: Investment banking net revenues of $404 million Total Net revenues of $792 million Total Adjusted Net... More...>>
06/08/20156:46AMBWジェフリーズ、外国為替取引仲介事業の拡大計画を継続
(ビジネスワイヤ) -- ジェフリーズ・グループは本日、今年4月にFXCMから取得したファロス・トレーディングのジェフリーズの外国為替部門への統合が完了したことを受けて、外国為替事業の拡大計画の実行を継続すると発表しました。 ジェフリーズの外国為替部門グローバル責任者のレイ・カムラスは、次のように述べています。「ジェフリーズの外国為替部門は、最も質の高い取引執行とマクロ経済分析、さらに為替市場の変動要因となるデータや出来事を踏まえたタイムリーな戦略をお客様に提供しています。当社のお客様は、経験を積んだトレーダーとの伝統的な電話でのやり取りのほか、柔軟なeコマース・ソリューションを使って、スポット、フォワード、スワップ、NDF、オプションの各取引を行うことができます。25名を超えるプロフェッショナルが、ニューヨーク、ロンドン、シンガポールの外国為替センターを通じてお客様に価値をお届けします。当社は、4月のファロス・トレーディングの買収に続き、外国為替事業を一段と強化していく考えです。ジェフリーズが外国為替業務においてお客様の重要なパートナーとなることを目指して、外国為替事業の拡大計画を推進していきます。」... More...>>
06/05/20154:18AMBWJefferies met à jour les plans d’expansion continue de son activité de courtage des devises
Jefferies Group LLC a annoncé aujourd’hui qu’elle continue à mettre en œuvre ses plans d’expansion de son activité de change alors que l’activité Faros Trading de FXCM dont elle a fait l’acquisition en avril a déjà été entièrement intégrée à l’activité de change de Jefferies. Ray Kamrath, le responsable... More...>>
06/04/201511:28PMBWJefferies informiert über aktuellen Stand seiner Pläne zur Erweiterung seines Devisen-Brokerage-Geschäftsbereichs
Jefferies Group LLC gab heute bekannt, dass das Unternehmen die Umsetzung seiner Pläne zur Erweiterung seines Devisengeschäftsbereichs nach der jetzt abgeschlossenen Integration von Faros Trading, das im April von FXCM übernommen wurde, in den Geschäftsbereich Jefferies FX weiter vorantreibt. Ray Kamrath, Global Head... More...>>
06/04/201512:19PMBWJefferies Updates Plans for Continued Expansion of Foreign Exchange Brokerage Business
Jefferies Group LLC announced today that it is continuing to implement plans for expansion of its foreign exchange business as the Faros Trading business it acquired from FXCM in April has now been fully integrated with Jefferies FX business. Ray Kamrath, Global Head of FX at Jefferies, stated: “Jefferies Foreign Exchange... More...>>
06/02/20155:00PMTMFWhat Investors Need to Know About the Fogo de Chao IPO
http://www.fool.com/investing/general/2015/06/02/what-investors-need-to-know-about-the-fogo-de-chao.aspx?source=eptadnlnk0000002 More...>>
05/21/20153:39PMBWLeucadia National Corporation Announces Quarterly Cash Dividend
Leucadia National Corporation (NYSE:LUK) announced today that the Board of Directors has declared a quarterly cash dividend equal to $0.0625 per Leucadia common share payable on June 26, 2015 to record holders of Leucadia common shares on June 15, 2015. View source version on businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20150521006384/en/... More...>>
05/20/201512:15PMTMFWhat Is the S&P 500 Index?
http://www.fool.com/investing/general/2015/05/20/what-is-the-sp-500-index.aspx?source=eptadnlnk0000002 More...>>
05/12/20158:06PMDJNBanks Rethink Common Sales Tricks
By Justin Baer And Julie Steinberg It is the age-old art of sealing a deal: Making your product seem more desirable than it may actually be. But on Wall Street, where traders for decades have tried to cajole clients into buying or selling, the question of how far they can go has become pivotal. Ever since former Jefferies... More...>>
05/08/20158:22AMBWLeucadia National Corporation Announces First Quarter 2015 Results
Leucadia National Corporation (NYSE: LUK) today announced its financial results for the three month period ended March 31, 2015. Net income attributable to Leucadia National Corporation common shareholders was $380.8 million, or $0.99 per diluted share. Net revenues reflect realized and unrealized gains of $686.6 million... More...>>
05/06/20158:17PMDJNWingstop Files for IPO to Raise Up to $86.25 Million
By Lillian Rizzo Wingstop Restaurants Inc., a chicken-wing chain owned by private-equity firm Roark Capital Group, will seek to raise up to $86.25 million in an initial public offering, according to a filing with the Securities and Exchange Commission. The Dallas company, which didn't specify how many shares it will offer... More...>>
05/01/201511:19AMTMFWhat’s Your Edge?
http://www.fool.com/investing/general/2015/05/01/whats-your-edge.aspx?source=eptadnlnk0000002 More...>>
04/21/201511:27AMDJNOmnicom's Profit Rises Despite Currency Effects -- Update
By Nathalie Tadena Omnicom Group Inc. reported underlying revenue growth across its geographic markets that exceeded analysts' expectations, though foreign-currency fluctuations continued to weigh on overall results. The owner of agencies such as BBDO, DDB and TBWA said organic revenue--which strips out foreign-exchange... More...>>
04/20/20155:46PMDJNFXCM to Focus on Wholesale Business
FXCM Inc. said Monday that it plans to focus its institutional operations on its wholesale business, as the New York-based foreign-exchange broker sells off noncore assets to repay debt. "With the pending disposition of institutional noncore assets we are now purely focused on mobilizing more resources to our wholesale... More...>>
04/13/20157:53AMBWソシエテ・ジェネラルがジェフリーズ・べーチェの先物事業の大部分を取得
(ビジネスワイヤ) -- ジェフリーズ・グループは本日、ソシエテ・ジェネラルがジェフリーズ・べーチェの先物事業の大部分を取得する最終合意を結んだことを発表しました。この合意の条件に基づき、現在べーチェが提供している顧客業務の大部分がソシエテ・ジェネラルに譲渡されます。ソシエテ・ジェネラルは多角的なプラットフォームを有し、財務状況は健全で豊富な経験を有していることから、譲渡は円滑に行われると予想されます。この取引は、本合意の完了条件を満たすことを前提とし、2015年第2四半期に完了する予定です。今から取引が完了するまでに、ジェフリーズは残りのべーチェ先物・コモディティー事業から撤退します。ジェフリーズは、この取引およびべーチェ事業の整理にかかる費用を、一時的費用として税引き後約6600万ドルになると見積もっています。そのうち2300万ドルは非現金性費用で、残りの大半は補償、解雇、技術に関連する費用です。この事業からの撤退により、ジェフリーズの今後の利益は増加すると予想されます。... More...>>
04/13/20157:51AMBWジェフリーズがFXCMからファロス・トレーディングを買収し、外国為替取引仲介事業を拡大
(ビジネスワイヤ) -- ジェフリーズ・グループは本日、FXCMの機関投資家向け外国為替取引仲介子会社であるファロス・トレーディングを買収し、外国為替取引仲介事業をさらに拡大すると発表しました。ファロスのレイ・カムラス最高経営責任者(CEO)がジェフリーズの外国為替部門グローバル責任者を務めます。ジェフリーズの既存の外国為替事業とファロスは1つのチームとして業務を行います。... More...>>
04/09/20152:46PMDJNApax Partners Preparing for IPO -Bloomberg
Private-equity firm Apax Partners is preparing for an initial public offering, Bloomberg News reported Thursday, citing people with knowledge of the matter. The offering would consist of shares of Apax's permanent capital vehicle, which it set up six years ago, according to the report. Full story at: www.bloomberg.com/news/articles/2015-04-09/apax-partners-said-to-ready-ipo-in-drive-for-permanent-funds... More...>>

Your Recent History
GKP
Gulf Keyst..
QPP
Quindell
FTSE
UKX
FTSE 100
IOF
Iofina
FX
GBPUSD
UK Sterlin..
Stocks you've viewed will appear in this box, letting you easily return to quotes you've seen previously.

Register now to create your own custom streaming stock watchlist.

NYSE and AMEX quotes are delayed by at least 20 minutes.
All other quotes are delayed by at least 15 minutes unless otherwise stated.

By accessing the services available at ADVFN you are agreeing to be bound by ADVFN's Terms & Conditions

1 site:2 us nyse luk150701 17:10